Leverandør af
BIG DATA og rådgivning

- til danske virksomheder og organisationer

Direktør Finn Gilling, Gilling/DANSKE BIG DATA bliver 3. juli 2014 interviewet af journalist fra TV2 news, om læk af 900.000 danskeres cpr. numre med navne og adresser på nettet. KLIK her og se indslaget.
Det drejede sig om Robinson listen, som indeholder navn og adresse på alle de personer der har valgt at sige nej tak til reklamer.
Virksomheden Gilling har i mere end 20 år arbejdet med personfølsomme data, og støtter aktivt arbejdet omkring sikkerhed i distribution og anvendelse.

Beslutninger og BIG DATA:

Først og fremmest gælder det om at stille en række helt bestemte spørgsmål. Det har vi skrevet en bog om, som lige er udkommet hos Amazon.
Den hedder "In Search of PROFIT" og handler om hvilke beslutninger man træffer i en virksomhed, og hvordan disse beslutninger hænger logisk sammen.
Med den viden kan man få store grupper af mennesker til at optimere beslutningerne i en virksomhed, herunder hvordan BIG DATA kan benyttes til dette.

BIG DATA strategi og beslutningsoptimering
Såfremt I er interesserede i en BIG DATA strategi, både hvad angår beslutningsoptimering, BIG DATA sæt eller software og systemer, så få altid gode gratis råd fra os - vi ved hvordan I kommer i mål og får en BIG DATA strategi og nogle effektive billige løsninger, der bare fungerer.
Lad det komme an på en prøve - vi ved hvad der fungerer, når mennesker skal træffe beslutninger!
Ring til Finn Gilling på 60211704 eller send en mail for en uforpligtende snak.

DANSKE BIG DATA og Gilling/TheHumanDecision bor sammen med ca. 200 iværksættere og mindre virksomheder i Symbion, Danmarks førende forskerpark.


DANSKE BIG DATA

DANSKE BIG DATA.dk er stiftet i 2014 af Gilling/TheHumanDecision, fordi vi kan udføre alt det tidskrævende, dyre og besværlige arbejde med at etablere brugbare BIG DATA sæt, som de fleste virksomheder og organisationer ikke selv har kompetencer og ressourcer til at udføre.
Vi har udviklet al den software, der kan benyttes til at få maksimal glæde af BIG DATA i næsten enhver type virksomhed.
Gennem vort mere end 20-årige udviklingsarbejde med BIG DATA, har vi fået megen viden og forståelse for hvordan BIG DATA kan udvikles til at skabe langt bedre forudsigelser, planlægning og beslutninger, end de fleste virksomheder i dag har mulighed for.


Finn Gilling,
direktør, Cand.merc.
The Human Decision/Gilling
KONTAKT Finn Gilling:
Tlf.: +45 60211704 / Mail til Finn Gilling
Gilling/The Human Decision
Symbion Science Park
Fruebjergvej 3
2100 København

© 2014 All rights reserved by The Human Decision/Gilling